lördag, juni 06, 2020
   
Text Size
Login

Har du HORTONS HUVUDVÄRK?

För Patienter med Episodisk Hortons Huvudvärk:

  • Är du mellan 18 och 70 år?
  • Har du diagnosen Hortons huvudvärk och har anfall i perioder som varar från 7 dagar till 1 år, separerade med smärtfria perioder som varar åtminstone 1 månad?
  • Vill du delta i en forskningsstudie med ett nytt läkemedel mot Hortons huvudvärk, som är under utveckling?

Studien pågår under 13 veckor och innebär 5 klinikbesök. Studieläkemedlet och dina besök på kliniken är kostnadsfria. Ersättning för resor till och från kliniken utgår.

För Patienter med Kronisk Hortons Huvudvärk:

  • Är du mellan 18 och 70 år?
  • Har du diagnosen Hortons huvudvärk och har anfall som varar i mer än ett år utan att ge med sig eller har anfallsfria perioder på mindre än en månad?
  • Vill du delta i en forskningsstudie med ett nytt läkemedel mot Hortons huvudvärk, som är under utveckling?

Studien pågår under 16 veckor och innebär 5 klinikbesök. Studieläkemedlet och dina besök på kliniken är kostnadsfria. Ersättning för resor till och från kliniken utgår.

 

Är du intresserad av ytterligare information är du välkommen att kontakta: Ring Tel: 08-580 80 333, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller anmäla on-line.

Ansvarig läkare: Dr. Bo Liu. Ansvarig Neurolog: Dr. Jaan Albo

Studien är godkänd av Läkemedelsverket och Regional Etikprövningsnämnd. Den information du lämnar kommer att behandlas i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Kontakt

S3 Clinical Research Centers
Vällingby Läkarhus
Indalsbacken 1, 2tr
162 68 Vällingby
Vx: 08-580 80 333
Fax: 073-527 5170
e-post: info@s3smo.se